ALOITA HELPPO VARAINHANKINTA

 1. Varaa teille sopiva myyntijakso, saat heti vahvistussähköpostin.
 2. Toimitamme myyntimateriaalin noin viikkoa ennen myyntijaksonne alkua.
Fill out my online form.

MITÄ SEURAAVAKSI TAPAHTUU?

ENNEN KAMPANJAA:

 1. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi ja voit aloittaa myyntijaksoon valmistautumisen. Jos et saa vahvistussähköpostia, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.
 2. Viikko ennen myyntijaksonne alkua lähetämme sähköpostilla tarkat ohjeet ja vinkit onnistuneen myyntikampanjan toteuttamiseksi. Saat tukea kampanjan käynnistämiseen ja läpiviemiseen.
 3. Myyntimateriaali toimitetaan yhteyshenkilölle noin viikko ennen myyntijaksonne alkua. Teillä on hyvin aikaa tutustua valikoimaan jo ennalta.

KAMPANJAN AIKANA

Ryhmän vetäjä saa myynnin tuen viestejä myyntijakson aikana sähköpostiinsa. Näitä viestejä voitte jakaa tiimillenne joko välittämällä sähköposteja, tai kopioimalla sisällön omaan mediaanne (esim. WhatsUp).

Tilaaminen on superhelppoa! Suosittelemme, että jokainen myyjä tallentaa itse tilauksensa ja vastaa näin tilauksensa oikeellisuudesta. Tilausvahvistus tulee heti sähköpostiin ja se on helppo välittää ryhmän yhteyshenkilölle.

NÄIN TILAAT VERKOSSA:

 1. REKISTERÖIDY MYYJÄKSI: www.turvatalkoot.fi/rekisteroidy
 2. TALLENNA TILAUKSET: www.turvatalkoot.fi/kauppa
  Kassalla tilaus vain tallennetaan, ei makseta.

VINKIT VERKOSSA TILAAMISEEN

 • Voit lisätä ostajan nimen jokaiseen tilaamaasi tuotteeseen. Tämä helpottaa jakelua.
 • Voit tallentaa useita tilauksia myyntijaksonne aikana.
 • Pakkaamme lähetyksen tilauksittain.

Jos olette sopineet, että ryhmän vetäjä tallentaa kaikki tilaukset, kannattaa tilaukset silti tallentaa erillisinä. Näin tuotteiden edelleenjakelu helpottuu.

KAMPANJAN JÄLKEEN

 1. Myyntijakson päätyttyä käsittelemme kampanjanne, painamme tilaamanne tuotteet ja pakkaamme lähetyksenne matkaan 1-3 päivän sisällä.
 2. Kampanjakooste ja lasku lähetetään sähköpostiinne, kun tilauksenne on lähetetty.

Tuemme ryhmänne myyntiä koko myyntijakson ajan. Voit koska tahansa olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko chatissa tai sähköpostitse: info [a] turvatalkoot.fi.