Turvatalkoot Varainkeruu

Turvatalkoot on uusi kotimainen varainhankintaan erikoistunut toimija. Ajatus sai aikansa kahden äidin omista varainhankintakokemuksista niin urheiluseurojen varainhankinnan parissa kuin koululuokkien ja päiväkotienkin. Heräsi halu tehdä asiat paremmin. Halusimme tuoda markkinoille arkea helpottavia varainkeruu tuotteita jotka lisäävät turvallisuutta, mahdollistavat ryhmille helpon myyntiprosessin ja erinomaisen tuoton.

 

Heijastavat Tuotteet

Talvivalikoima

Koko perheelle suunnattu heijastavien tuotteiden valikoima on suunniteltu helposti myytäviksi paketeiksi, joilla voit kerätä rahaa joukkueen tai koululuokan tarpeisiin. Mukana on myös tuotteita, joista lapset ja nuoret saattavat innostua kovastikin – kuten trendikkäät pipot ja LED-kengännauhat.

Turvatalkoot heijastavia tuotteita ovat mm:

  • Pipot, pannat ja tuubihuivit
  • Hanskat ja sormikkaat
  • Kengännauhat
  • Erilaiset heijastimet
  • Vaatteisiin kiinnitettävät valaisevat LED-vetimet

 

Varainkeruuta helpolla prosessilla

Varainhankinnan hankaluutena olemme aina pitäneet varsinaisen tilausprosessin ja tuotejakelun mutkikkuutta. Halusimme tehdä parannuksia tähän siten, että tuotteet ovat edelleen helppo myydä sekä ryhmän vastuuhenkilöt eivät olisi aivan solmussa tuotteiden saapuessa. Olemme kehittäneet omaa prosessiamme seuraavasti:

  1. Jokainen myyjä tilaa tuotteensa itse ja ilmoittaa vain tuotepakettien yhteismäärän ryhmän vetäjälle. Vastuuhenkilön ei siis tarvitse koota tilauksia yhteen eikä laskea tuotepakettien yhteissummia.
  2. Helpoin tilausprosessi ikinä! Ota kuva tilauslomakkeestasi ja lähetä se meille sähköpostilla. Kirjaamme tilauksen puolestasi järjestelmään.
  3. Toimitamme tilatut tuotteet valmiiksi lajiteltuina! Jokainen myyjä saa oman pussin, jonka sisällä on hänen ostajiensa pussit, nimikoituna. Se harmillinen ‘jälkipyykki’ jakelun ja toimituksen suhteen on yksinkertaistettu. Tuotteet on helppo jakaa eteenpäin, koska teemme lajittelutyön puolestanne.

 

Oletko mukana varainkeruu-hankkeessa?

Otamme myyjiä rajoitetusti varainkeruuseen, joten suosittelemme varaamaan myyntijakson mahdollisimman pian – esimerkiksi NYT. Jos ryhmänne ei syystä tai toisesta ryhdykään myymään, voi myyntijakson perua 14vrk ennen myyntijakson alkua.